Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bad Gastein

I slutet av januari åker vi till Bad Gastein för att bo där i fem dagar. Vi flyger till Salzburg och undrar hur det är lättast att ta sig från flygplatsen till Bad Gastein. Har förstått att tåg är det lättaste? Men hur är tågsystemet i Österrike? Är det lätt att hitta rätt tåg osv (bra skyltat...) och är det vanligt med förseningar?

Hur är det med priserna i Bad Gastein? Dels på restaurangerna men oxå i mataffärerna, vi vill helst inte äta ute varje dag utan ska laga lite har vi tänkt. ☺️
Vet inte så mycket om just tågen från Slazburg till Bad Gastein men generellt sett är tåg bra i Österrike, inte har jag haft några problem med förseningar och att hitta i alla fall.

Var i Bad Gastein för ett par år sedan och jag tyckte inte det var häpnadsväckande dyrt för att vara en skidort i alperna. Här kan du se ett prisindex men det är så klart något typ av snittpriser: eardex.com - Bad Gastein

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)