Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

ang boende

hej vi är två tjejer i 25 års ålder och undrar vart man ska boka boende om man vill ha det både prisvärt men samtidigt nära till backen och håll igång, någon som har något tips?
Svårt att hjälpa er när ni är så väldigt oprecisa vart och när ni vill åka. Bestäm er vart ni vill åka så går det alltid att hitta billigt boende. Är vandrarhem ok så kan ni alltid leta boende på hostelworld.com eller så kan ni använda sökningen som finns på den här sajten. Är det partyt som är det viktiga på resan fungerar ju alltid svenska klassiker som Bad Gastein och St Anton i Österrike
Om ni ar intresserade av Chamonix (enkelt att flyga till fran Sverige da det bara ligger 1 timmar fran Geneve dit det gar direktflyg fran Stockholm och Kopenhamn) har jag en lagenhet dar ni kan hyra som uppfyller alla era kriterier. Ni kan kika har: www.stayincentralchamonix.com och maila om ni ar intresserade :)

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)