Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vinterns höjdpunkter: Skidåkning och vintersport på TV och online

När vintern anländer och landskapet täcks av snö, samlas entusiaster för att njuta av säsongens spänning, både ute i naturen och framför skärmarna. Om du inte vill missa action från curling och andra vintersporter är det viktigt att veta var och när du kan följa dina favoritsporter. Föreställ dig att efter en lång dag i pisten kunna slå dig ner i en mysig stuga och titta på världens bästa atleter. Oavsett om ditt intresse ligger i alpin skidåkning, curling eller längdskidåkning, erbjuds något för alla.

Curlingsten på väg mot sitt mål

Spana in de mest spännande evenemangen

Varje vintersäsong bjuder på flertalet händelser som lockar tittare världen över. Exempelvis - arrangemangen runt att följa curling VM herrar TV tider och via streaming, där spänning och skicklighet är i fokus. Men det slutar inte där. Världscupen i alpin skidning samt legendariska tävlingar såsom Vasaloppet fängslar tittare varje år. För de som föredrar mer äventyr så erbjuder både freestyle och snowboard en mix av adrenalin och konstnärlig talang. Att kunna följa dessa medaljstrider på TV eller via streaming har blivit en vital del av vinterupplevelsen för många.

Utöver dessa klassiska grenar finns det också många nya och spännande tillskott i vintersportvärlden. Skicross och snowboardcross blir allt populärare, med sin kombination av fartfylld racing och hopp. Även big air-tävlingar i både skidor och snowboard lockar stora skaror av åskådare som imponeras av atleternas höga och svåra hopp. Med ett så brett utbud av sporter finns det alltid något att se fram emot under vintersäsongen.

Hur du aldrig missar ett ögonblick

Det kan kännas som en utmaning att matcha skidresor med tittarscheman, men med rätt förberedelser ser du till att aldrig missa viktiga ögonblick. Använd kalenderfunktioner och påminnelser för att hålla dig uppdaterad om när dina favoritevenemang äger rum, speciellt om du befinner dig i en annan tidszon. Många skidresenärer samlas i sportbarer på skidorten, där de tillsammans med andra fans kan uppleva tävlingarna. Tekniken tillåter oss numera att streama evenemangen direkt till mobila enheter, oavsett om man står på en fjälltopp eller sitter i en mysig stuga.

Ett annat tips är att kolla upp vilket TV-utbud eller streaming-tjänster som finns tillgängliga på resmålet i förväg. På så sätt kan du försäkra dig om att du har tillgång till kanalerna som sänder de evenemang du är intresserad av. Vissa hotell och stugor erbjuder sportkanaler inkluderat i boendet, medan andra kan kräva att du har ett eget abonnemang. Genom att ta reda på detta innan avresa slipper du riskera att missa något, och kan njuta fullt ut av både skidåkning och sport.

Skapa den ultimata skidresan - från pist till skärm

För en oförglömlig skidresa, är noggrann planering nyckeln. Välj ett resmål som erbjuder både fantastisk skidåkning och god tillgång till sportevenemang. Flera skidorter har restauranger och barer med storbildsskärmar där du kan avnjuta kvällarna i gott sällskap. Kontrollera att ditt boende har en bra internetanslutning så att du kan streama matcher direkt efter en dag på skidorna. Detta ger dig möjligheten att anpassa dina dagar efter sportschemat, och skapar en perfekt mix mellan aktivitet och avkoppling.

Att förena passionen för skidåkning med kärleken till sportämnen är ett vinterintresse som för samman människor från världens alla hörn. Oavsett om det gäller att heja på favoritatleter genom skärmen eller planera resan kring större tävlingar, erbjuder det en unik upplevelse som livar upp vintersäsongen. Så packa dina skidor, förbered dig för härliga dagar i backen, och glöm inte att hålla koll på sportscheman så du inte går miste om några av vinterns sportliga höjdpunkter.