Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bästa transceivern

Funderar du på att slå till och investera i en transceiver (lavinsändare)? Så här på slutspurten på säsongen kan det till och med finnas transceivers på rea. Eftersom de kostar ett par tusen kan det vara värt mödan att leta runt i olika butiker, samt att jämföra priser på Internet. Det kan löna sig att beställa ifrån t.ex. USA nu när dollarkursen är låg.

Att välja modell är inte helt lätt eftersom det finns flera olika märken och modeller. Åre Lavincenter har gjort ett test på ett tiotal olika sändare som jag absolut rekommenderar att ni läser.

Transceivertest