Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Utnyttja sommarens boka tidigt rabatter på skidresor

Vi är fortfarande bara i juni men sommaren kan vara ett bra tillfälle att hitta skidresor med extra rabatt för de som är villiga att boka tidigt. Här är några av de erbjudanden som ni kan hitta hos de olika skidresearrangörerna för tillfället.
En orange skidåkare

Lion Alpin - 1000 kr rabatt på utvalda hotell

Om ni bokar något av Lion Alpins egna "Alpeffect" hotell så får ni 1000 kr rabatt per person. Detta erbjudande gäller fram till 30 juni. Ni hittar dessa hotell via Lion Alpins förstasida. Utöver det erbjuder de öppet köp på alla skidresor fram till 1 september.

Till Lion Alpin

Nortlander och Slopetrotter - sommarrabatt på 1200 kr


Hos både Nortlander och Slopetrotter, som ingår i samma koncern, så kan ni få 1200 kr rabatt per bokning. Använd koden SOMMAR1200 på deras sajter för att ta del av detta erbjudande. Observera att erbjudandet endast gäller fram till och med 23 juni.

Hitta skidresa hos Nortlander
Hitta skidresa hos Slopetrotter

Slopestar - möjlighet till över 10 000 kr rabatt


Slopestar har nedsatta priser på en mängd skidresor som kan hittas på deras sida med erbjudanden. På vissa av resorna kan ni få över 10 000 kronor rabatt (per bokning).

Till Slopestars sida med nedsatta priser

Skilink - rabatter på utvalda resor


Hos Skilink kan man få upp till 2.226kr I rabatt per person vid en bokning. Erbjudandet gäller på "många olika typer av boenden", det vill säga det gäller bara vissa utvalda resor som uppdateras allt eftersom. Man har även gratis om- och avbokning fram till 1 september.

Se alla Skilinks erbjudanden här

Snowtrex - löpande nedsatta priser


Även Snowtrex, som erbjuder boenden i Alperna (mestadels), har diverse olika nedsatta priser som uppdateras och ändras kontinuerligt. Man har som många andra även fri avbokning fram till 30 september.

Se Snowtrex nedsatta priser

STS Alpresor - grupprabatt


STS Alpresor har inte mycket att erbjuda när det gäller rabatter just nu. Den enda rabatten man kan få är grupprabatt om man är minst 10 personer i resesällskapet, och då upp till 1 000 kr per person. Man har även öppet köp på skidresorna fram till 31 augusti.

Mer info om grupprabatten här

Sunweb - boka tidigt-rabatt(?)


Sunweb har en Boka tidigt-rabatt men tyvärr finns inget specificerat vad dessa rabatter är då skidresorna som listas på deras sida om detta inte visar några nedsatta priser. Det är möjligt att de under ett senare skede kommer att ha faktiska erbjudanden dock så håll koll på deras hemsida.

Sunwebs sida med boka tidigt-rabatter