Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Två bra erbjudanden på flyg och boende i Alperna i februari-mars

Vi kan presentera ett par bra erbjudanden under februari, över sportlovsveckorna, samt mars. Ett erbjudande är bra priser på flygresor från Nortlander och det andra på boenden från Snowtrex. De båda erbjudandena har lite olika reslängd men det är inte omöjligt att pussla ihop en resa där man utnyttjar båda dessa fina erbjudandena om man är kreativ.
Flyg över Alperna

Billiga flyg från Nortlander till Alperna

Saknar du en flygbiljett till Alperna? Nu har du chansen att flyga tur och retur till Alperna för endast 1.450 kr per person med Nortlander! Välj bland avgångar från Arlanda, Kastrup eller Landvetter till Innsbruck, Salzburg eller Turin i vecka 6, 7 eller 8.

Se alla flygavgångar och säkra din biljett

Short breaks - billigt boende för korta skidresor hos Snowtrex

Snowtrex erbjuder upp till 354 kr per person i rabatt på boende i Alperna för korta skidresor, mellan 2 till 5 dagar. Använd deras sökfunktion för att hitta resorna de har rabatt på. Observera att detta erbjudandet endast är giltigt till och med sista januari.

Se alla erbjudanden hos Snowtrex här