Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Transfer från Grenoble i franska alperna

Har du bokat eller funderar du på att boka, en flygbiljett till Grenoble, t.ex. med Ryanair? Tänk på att du även måste boka transfer från flygplatsen till din skidort. Här är våra tips!

Transfer från Grenobles flygplats till Grenobles busstation:

Avgår i samband med inkommande flyg och tar dig till busstationen. Kostar ca 4 euro och körs av Transisere

Transfer till Les Deux Alpes, Alpes d'Huez m.fl.

Byt buss på Grenobles busstation. Kostar ca 8 till 10 euro och bokas lättast via Internet. Byt ut din voucher mot en bussbiljett på plats. Bussarna går fram till kl 8 på kvällen i samband med inkommande flyg.

Transfer till Les Arcs, La Plagne, Courchevel, Meribel, Val Thorens, Tignes, Val d'Isere m.fl.

Tar ett par timmar och kostar därefter, ca 45 euro enkel och ca 80 tur och retur. Du måste byta skidbuss på vägen till din slutdestination.

Tänk på att bussarna endast körs under vintersäsongen!