Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bokrecension - Svenska toppturer

Jag har äntligen köpt boken Svenska toppturer av Fredrik Hjelmstedt och Jonas Sundvall, efter att ha snikat på min kompis bok. Den är hett tips att köpa om du funderar på att ge dig iväg till fjällen och gå på tur. Det finns mängder av tips, från Städjan i söder till Riksgränsen i norr.

Det bästa med med boken är att författarna själva besökt alla platserna och rekat dem. Det står tydligt hur man tar sig till fjället, anmarsch, beräknad tid och så finns det en del kartor. Det finns även en del allmän information, t.ex. om laviner.

Sök på "Svenska toppturer" i vänsterkolumnen. Jättebra pris hos Bokus (208 kr) jämfört med de 279 kr jag var dum nog att betala i en lite mer fancy outdoorbutik ...