Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Studentveckan i Åre drar igång på söndag 13 januari

På söndag 13 januari så är det dags för studentveckan i Åre för 15:e året i följd. Skillnaden mellan studenveckan och övriga veckor är att priserna dumpas och en veckas skidåkning blir extra billig. För endast 1500 kronor så får man fem dagars boende, liftkort och lunch. Förutom att studerna får chansen till lite billig skidåkning så lär det nog bli en hel del festande i Åre nästa vecka...

Läs mer i dagens artikel på expressen.se