Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sommarskidåkning Down Under!

Börjar du sörja över sörjan i backarna? Nu börjar det så smått bli vårskidåkning och snart är allt bortsmält förutom i våra nordligaste fjäll. Det är då det är dags att se sig om mot nya horisonter och breddgrader! En kompis till mig har bokat en resa till Australien till i sommar - bland annat för att åka skidor! Han ska besöka Thredbo, som tydligen är den största skidorten i Australien. Säsongen beräknas börja den 7 juni och man stänger sedan i oktober. Man åker på ca 1 500 till 2 000 meters höjd. Snötillgången verkar vara ganska bra och i början av säsongen grundar man med kanonsnö på stora ytor.

Thredbo ligger ca 50 mil från Sydney.