Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Snowtrex boka (väldigt) tidigt rabatt inför skidsäsongen 2023/2024

Val d'Isere i skymningen
Snowtrex, som erbjuder lägenheter, hotell och chalets på ett hundratal skidorter i Alperna och övriga länder på kontinenten, har just nu en boka-tidig-rabatt på 345 kr per person på över 400 olika boenden för skidsäsongen 2023/2024. Bland annat gäller detta erbjudande på kända och populära skidorter som Zell am See, Bad Gastein, Bormio och Passo del Tonale, bara för att nämna några.

Utöver rabatten har ni också fri ångerrätt fram till och med sista september, och det är även möjligt att göra ombokningar utan extra kostnad upp till sex veckor innan incheckningen.

Observera att detta erbjudande gäller fram till och med sista maj 2023.

Se alla boenden med boka tidigt rabatt.