Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Serre Chevalier - 170 cm snö och fantastiskt solläge

Har du varit Serre Chevalier? I annat fall måste jag verkligen rekommendera det. Särskilt i år, för snöläget är, redan i slutet av januari, helt fantastiskt. 170 cm snödjup! Det känns nästan som att den snö som borde legat i Sverige hamnade i alperna istället, för flera orter har inte haft så mycket snö på tio år.

Serre Chevalier, eller "Serre" som det kallas, är ett av Frankrikes största skidområden. Det består av 113 pister över 25 mil pistad mark. Totalt finns 66 liftar. Det finns pister i alla svårighetsgrader, men Serre är särskilt känt för häftig skogsåkning, både i pist och offpist. Frampå vårkanten kan det vara lite dåligt snötäcke i byn, men uppe i backarna ligger snön länge. Altituden är mellan 1 200 och 1 800 meter. Den högsta toppen är 2 830 meter.

Vill du spana in snötäcke och backar kan du se på webbkameran.
Webbkamera över Serre Chevalier