Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fortfarande snö i härliga Funäsdalen

En sista helg i snön måste det bli i år. Funäsdalen lockar. De har ännu mängder med snö och alla backar och liftar är öppna. Kombinerat med lite tur så dyker vårsolen fram.

Helgen den 26-27 är det fullt ös här med säsongsavslutning i konceptet After Ski 1000. På Snökompaniet spelar bland andra Martin Stenmarck och det lär bli riktigt fullt med folk, så missa inte detta. Funäsdalen har ett schysst erbjudande med boende torsdag till söndag (ospecificerat) där frukost ingår och helstekt ren på lördagskvällen. Inträde till festligheterna på After Ski 1000 ingår! Kostar bara 1 495 kronor per person för en skidweekend!