Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Nya direktflyg till Alperna med SWISS

Flygbolaget SWISS kommer med start den 15 december att börja flyga direkt till Genève från både Stockholm och Göteborg. Från Stockholm kommer det finnas fyra avgångar i veckan (måndag, tisdag, torsdag och söndag) och från Göteborg (lördagar och söndagar).

Frånpriset kommer att ligga på 520 kr per enkel resa och en annan fördel när man flyger med SWISS är att skidutrustningen och snowboarden alltid följer med gratis när man flyger till Alperna.

Flygplatsen i Genève är kanske den allra bästa flygplatsen att flyga till runtom Alperna eftersom man inom endast en timmes resväg kan ta sig till massvis med populära skidorter som t ex Avioraz, Chamonix, Flaine och Morzine för att bara nämna några.

Sök er skidresa till Alperna här, vill ni bara söka flyg till Genève gör ni det här