Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Massor med skidresor går nu att boka inför vintersäsongen 2008-09

Äntligen är det höst ... det känns äntligen legitimt att börja planera och boka årets skidresor. Man längtar redan tokmycket efter att snön ska komma.

Några av mina favoritarrangörer av paketresor och anläggningar har släppt en del intressanta erbjudanden och nyhetsbrev redan nu. Jag bevakar dessa lite särskilt för att se om några schyssta erbjudanden dyker upp: Active Ski (dyrt men prisvärt), Nortlander, Stötenfjällen, Skistar och Riksgränsen. Annars köper jag helst min flygresa och mitt hotell separat, så man kan välja fritt.

Man blandar ju gärna med både alperna och fjällen (och gärna USA och Kanada måste jag ju erkänna), så det är bra att hålla ögonen öppna efter boka-tidigt-rabatter och dylikt.

Eftersom jag också gillar prylar och kläder inför vintersäsongen rekommenderar jag att hålla koll på erbjudanden genom att prenumerera på nyhetsbrev från Add Nature och Playground, som är riktigt bra. Playground ligger i Stockholm, men Add Nature finns även på postorder.