Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Jobba i Alperna skidsäsongen 2022/2023

Att säsongsarbeta i Alperna, eller att "säsonga" som man säger, är en dröm för många som älskar att åka skidor eller snowboard. Att säsonga är för många en av de roligaste upplevelserna i deras liv. Dels får man tillgång till fantastisk skidåkning i backarna i Alperna dagligen, och dessutom så får man träffa, jobba och bo med en massa roliga och likasinnade människor.

Det finns så klart massor av jobb att söka direkt i Alperna om man vill men om man inte kan franska, tyska eller italienska är det inte alltid helt lätt att få jobb. Genvägen är då att skaffa ett jobb genom någon av de svenska skidresearrangörerna. Här hittar du jobben som ni kan söka hos dem säsongen 2022/2023.

STS Alpresor

Sveriges största och mest kända skidresearrangör STS Alpresor söker reseledare och skidinstruktörer till skidorter de har resor till i Alperna. För att jobba som detta hos STS Alpresor måste du gå deras reseledarkurs som kostar 9 995 kr eller skidinstruktörskursen som kostar 14 995 kr. Utbildningen pågår i en vecka och i priserna ingår förutom själva utbildningen och kursmaterialet även flyg, boende, halvpension och liftkort.
Läs mer och ansök hos STS Alpresor här

Lion Alpin

Lion Alpin söker skidlärare men även personal inom hotell, bar och restaurang till deras egna hotell.
Lediga jobb hos Lion Alpin

Nortlander


Även Nortlander kan erbjuda jobb inom hotell och restaurang, samt även jobb som guider förstås.
Se lediga tjänster hos Nortlander här

Slopetrotter

Slopetrotter eftersöker destinationsguider, sök jobb som destinationsguide hos Slopetrotter här.

SKILINK

Slutligen har viSKILINK som även de söker guider till deras destinationer. Mer info och kontaktmöjligheter till SKILINK hittar ni här.