Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fjällresa över jul och nyår 2012/2013

Det är nu dags att boka din resa till fjällen om du vill komma iväg över jul och nyår till ett billigt pris. Det finns fortfarande massor med stugor kvar i de svenska fjällen, både över jul och över nyår - med det bokas på för fullt så det är helt klart dags att boka redan nu!

Det är lite billigare att resa över jul än över nyår och det finns en del julrabatter, t ex i Kläppen: Julerbjudande

Lite bokningstips för nyårsveckan, vecka 1, 30 december - 6 januari:
* Alla anläggningar har fortfarande lediga stugor och lägenheter men i Funäsfjällen börjar det bli ganska fullt.
* Priset för en vecka för en sexbäddsstuga ligger från ca 6000 kr om du kan tänka dig att bo några kilometer från backen och med lite lägre standard till ca 11-12 000 kr om du vill bo liftnära och med lite bättre standard med bastu och diskmaskin.
* Sälen och Idre är i år en bit dyrare än t ex Vemdalen. I Vemdalen kan du bo liftnära och toppmodernt hos Skistar i Vemdalsskalet för under 10 000 kr. I Idre kostar motsvarande flera tusen kronor mer.
* Stöten och Kläppen har gott om stugor och i Stöten finns ganska stort utbud om ni är flera familjer som vill resa tillsammans.
* Om ni är tre familjer (ca tiobäddsstuga eller större) är utbudet mer begränsat och ni bör skynda er att boka.
* Några destinationer erbjuder "Boka tidigt rabatt", t ex 400 kr i Funäsfjällen.

Vi har även samlat de bästa paketresorna, flygen och hotellen i Alperna som ni hittar här