Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fjällfest på Storulvån

Utemagasinet arrangerar Fjällfest på Storulvån den 17 till 20 april. Det blir fyra fartfyllda dagar med mängder av aktiviteter och happenings med kändisar (Renata Chlumska, Dogge Dogelito, Fredrik Sträng) och föredrag. Det blir även turer under dagtid med toppbestigningar.

För att deltaga i festivalen måste man köpa ett festivalpass för 900 kr. Då ingår föreläsningar, kurser, turer och aktiviteter samt vesslan från Sylarna.

Läs allt om Fjällfesten på Storulvån här.