Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Familjeerbjudande från Snowtrex - upp till 50 Euro rabatt per person!

Snowtrex erbjuder massor av boenden i Alperna och de har en familjespecial där man kan få upp till 50 Euro rabatt per resenär. I många fall bor barnen dessutom på hotellet utan extra kostnad. Erbjudandet gäller endast fram till 8 september.

De erbjuder också gratis avbokning fram till sista september, och utöver det har den även möjlighet till ombokning fram till 16 dagar innan checkin.

Se hotellen i erbjudandet från Snowtrex
(Rabatten är redan avdragen i priserna ni ser på Snowtrex sajt)