Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Direktflyg till Kittilä i finska Lappland

Om du, liksom jag, är på jakt efter lite udda destinationer, måste jag tipsa om att SAS den 19 december börjar flyga till Kittilä i finska Lappland! Kittilä ligger nära svenska gränsen, lite norr om Rovaniemi.

Kittilä ligger nära de populära skidorterna Levi och Kylläs. Det finns mängder av offpiståkning i området och det mesta är ganska orört eftersom turismen än så länge är i sin linda.

Följande tidtabell är lagd:
Arlanda - Kittilä, måndagar avresa 13:10 ankomst 15:45
Arlanda - Kittilä, fredagar avresa 12:00 ankomst 14:35
Kittilä - Arlanda, måndagar avresa 16:30 ankomst 17:10
Kittilä - Arlanda, fredagar avresa 15:20 ankomst 16:00

Boka din skidresa med SAS genom att söka på när du vill resa ut och hem samt orterna i sökformuläret till vänster. Pris från 700 kr per resväg.