Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Buss ner till Alperna? Tänk då på detta...

Alperna är ett populär resmål året runt. Under vintern är det framför allt skidåkning som gäller, men även under sommarhalvåret pågår mängder med aktiviteter i det underbara bergsområdet. Vandringar, bergsklättring, paragliding och rodel är bara några av de många aktiviteter som erbjuds under sommartid.

Ett av de vanligaste sätten att resa till Alperna är att åka med buss. Bussresorna är billiga och nyttjas därför mest av ungdomar tack vare det låga priset. Familjer och äldre resenärer väljer oftast det lite mer bekväma alternativet och tar flyget för att hinna njuta av alla dagar som vigs åt semestern. Även din bussresa söderöver kan bli en upplevelse i sig själv, beroende på vilka personer du har med dig i bussen. Om du har tur så kan du redan här hitta nya vänner att hänga med i Alperna.

Bussen tar vanligtvis något dygn beroende på vilken ort i Alperna du ska till. Bussen stannar med jämna mellanrum på färjor och det finns flera andra stopp vilket gör att du får en chans att sträcka ut rygg och ben. De flesta bussar är väl utrustade med moderna stolar som även går att göra om till sängar under natten så att du kan få möjlighet att sova. Du bör tänka på att ha med dig lite Euro på bussen så att du kan köpa mat och dryck under resan. En fulladdad mp3 spelare med din favoritmusik, några filmer nedsparade på surfplattan, lite godis och en spännande bok är också några saker du bör packa med dig för din bussresa till Alperna. När du börjar närma dig alpmassivet med bussen, så har du även möjlighet till en väldigt vacker utsikt med berg som sträcker sig högt upp i det otroligt vackra landskapet.