Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boka-tidigt-rabatter till Alperna skidsäsongen 2022/2023

Boka-tidigt-rabatter 2022/2023
Om man redan nu är helt inställd på att man vill åka till Alperna i vinter kan man utnyttja boka-tidigt-rabatterna hos skidresearrangörerna för att få skidresan lite billigare. Tyvärr blir det mer och mer ovanligt att researrangörerna faktiskt har riktiga rabatter för de som bokar tidigt men här nedan hittar ni några ni kan utnyttja, samt även lite andra fördelar förutom rabatter som kan nyttjas för er som bokar tidigt.

Lion Alpin - 500 kr rabatt per person

Lion Alpin erbjuder faktiskt riktig boka-tidigt-rabatt som är väl värd att utnyttja. De erbjuder 500 kr rabatt per person för er som bokar innan 30 september 2022 på deras boenden. Dessutom handlas skidresan till öppet köp, även det fram till sista september.
Se Lion Alpins erbjudanden här

Snowtrex - 30 Euro rabatt per person

Hos Snowtrex kan ni få 30 Euro rabatt per person när ni bokar något av deras boenden. Observera att erbjudandet endast gäller fram till och med 14 augusti.
Utnyttja boka-tidigt-rabatten hos Snowtrex

SKILINK - rabatt upp till 1 750 kr pp

SKILINK har även de rabatter som kan utnyttjas och ni kan spara ända upp till 1 750 kr per person. Detta erbjudande gäller dock vissa utvalda boenden och datum, ni hittar alla aktuella erbjudanden här. Utöver det gäller även gratis om- och avbokning fram till 1 september 2022.

Slopetrotter - generella erbjudanden

Slopetrotter har inga boka tidigt rabatter men har en hel del generella erbjudanden där ni kan spara upp till några hundralappar per person.
Se Slopetrotters erbjudanden här

STS Alpresor - öppet köp på skidresor

STS Alpresor har inga rabatter att erbjuda men ni kan boka en skidresa hos dem med öppet köp fram till och med 31 augusti.
Boka din skidresa med öppet köp hos STS Alpresor här