Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boka tidigt rabatter skidresor 2020/2021

Boka-tidigt-rabatter 2020/2021

Även om det kan kännas långsökt att tänka på kommande vinterns skidresa i dessa Corona-tider kan det vara dags för det om man vill spara pengar då det är nu det finns boka-tidigt-rabatter att utnyttja. De flesta skidresebolagen har dessutom öppet köp för en period framåt och anpassade avbokningsvillkor och försäkringar för situationen.

Vill ni boka resa och hotell själva är det även hög tid att tänka på det redan nu då alternativen är som flest nu under sommaren, tänk på att helst boka hotell som är avbokningsbara bara. Sök flyg och hotell här.

Observera att listan kan uppdateras i takt med att erbjudandena löper ut och nya tillkommer.

Slopetrotter - löpande erbjudanden

Slopetrotter ger rabatter på olika skidresor listade på en rabattsida som uppdateras kontinuerligt. Dessutom erbjuds gratis avbokning fram till 1 oktober samt även full återbetalning om UD skulle avråda från att resa till området ni har bokat inom 14 dagar från avresa.
Mer om Slopetrotters erbjudande här

Nortlander - löpande erbjudanden

Nortlander har också en sida med erbjudanden som uppdateras löpande, och har även de gratis avbokning fram till 1 oktober.
Mer om Nortlanders rabatter

STS Alpresor - 1000 kr rabatt/person

Hos STS Alpresor kan ni få 1000 kr rabatt/person om ni använder deras rabattkod VINTER-1000 just nu. Dessutom erbjuds öppet köp fram till 1 oktober.
Till STS Alpresor

Lion Alpin - 500 kr/person i rabatt

Lion Alpin ger er 500 kr/person i rabatt och fri avbokning fram till sista september och har dessutom barn- och ungdomsrabatter på många av sina hotell i Alperna. Lion Alpin har även en Covid-19 Trygghetsförsäkring för 495 kr/vuxen, 295 kr/barn som gör att ni kan avboka er resa oavsett anledning upp till 31 dagar innan avresa.
Till Lion Alpins erbjudanden

Active Ski - gratis avboking till 1 november

Active Ski har inga specifika rabatterbjudanden men erbjuder dock gratis avbokning fram till 1 november.
Till Active Ski

Sunweb - löpande rabatter

Sunweb har inga offentliga rabattkoder men har boka tidigt rabatter på de flesta av sina destinationer och dessa rabatter uppdateras löpande.

UCPA - 700 kr rabatt per person

Hos UCPA kan ni få 700 kr rabatt per person med rabattkoden BT2021. Rabattkoden gäller fram till 15 september och är ej giltig vissa veckor.
Till UCPA