Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boka tidigt rabatter skidresor 2019/2020

Boka-tidigt-rabatter 2019/2020

Kanske kan värmen få er att tänka på en svalkande resa till Alperna i vinter? Om ni är tidigt ute finns alltid pengar att spara då skidresearrangörerna nu erbjuder bokoa-tidigt-rabatter för skidresan säsongen 2019/2020. Nedan finner ni de bästa erbjudandena just nu. Tänk även på att många erbjuder öppet köp vid tidig bokning, vilket innebär att ni kan boka nu när de flesta resorna inte än är uppbokade, och ni kan i lugn och ro fundera och sedan avboka gratis senare om ni så vill.

Observera att listan uppdateras i takt med att erbjudandena löper ut och nya tillkommer.

Active Ski - 500 kr rabatt pp till Andorra

Hos Active Ski får ni 500 kr i rabatt per person för resor till Andorra, med boende på Hotel Magic Pas inkl flyg, transfer samt frukost och middag. Erbjudandet gäller t o m 31 oktober.
Mer om Hotel Magic Pas i Andorra

Lion Alpin - 500 kr rabatt per person

Hos Lion Alpin får ni 500 kr i rabatt per person ända fram till sista september, och dessutom med öppet köp, även det fram till sista september.
Se Lion Alpins erbjudanden

Nortlander - 500 kr rabatt per person

Nortlander erbjuder 500 kr/person i rabatt fram till sista juli 2019. Ni har även gratis avbokning fram till sista september.
Till Nortlanders erbjudanden

Snowtrex - 330 kr/person

Fram till 15 augusti har Snowtrex sommarrabatt på 330 kr/person.
Boka hos Snowtrex

Sunweb - sida med speciella boka-tidigt erbjudande

Sunweb har inga rabatter med specifika summor men har istället en sida med specifika boka tidigt rabatter som gäller för tillfället. Listan uppdateras kontinuerligt.
Sunwebs erbjudanden just nu

Slopetrotter Skitours - öppet köp till 15 september

Slopetrotter Skitours har inga boka tidigt rabatter men har gratis avobkning fram till 15 september. Dessutom kan man fylla i ett formulär och skicka in för att få personliga erbjudanden.

STS Alpresor - diverse barnrabatter

STS Alpresor har inte heller de några boka tidigt erbjudanden men har diverse barnrabatter, t ex 1 kr i extrasäng för barn vecka 12-14 till Bad Gastein.
Aktuella rabatter hos STS Alpresor

Boka hotell och flyg redan nu för bästa priserna

Även om ni inte är intresserade av att boka en paketresa och föredrar att hitta hotell och/eller flyg själva är bästa tiden att boka nu. Sista minuten priser på hotell och flyg är ovanligt och därför löner det sig mest att vara tidigt ute när utbudet är som störst.
Sök och boka hotell och flyg här