Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boka tidigt rabatter skidresor 2018/2019

Boka-tidigt-rabatter 2017/2018

Mitt i sommarvärmen kan det var svalkande skönt att tänka på kommande vinters skidresa. Och för er som är tidigt ute finns det många fina boka tidigt rabatter att utnyttja för att spara pengar. Här nedan hittar ni de stora skidresearrangörernas rabatter samlade.

STS Alpresor - 1000 kr/person

STS Alpresor ger er 1000 kr rabatt per person för resor under januari 2019 (vecka 2-5). Erbjudandet gäller ända fram till 31 oktober.
Hitta er skidresa hos STS Alpresor

Nortlander - 500 kr/person

Bokar ni hos Nortlander senast 31 juli sparar ni 500 kr/person, och från 1 augusti till 30 augusti får ni 250 kr/person i boka tidigt rabatt.
Till Nortlander

Lion Alpin - 500 kr/person

Hos Lion Alpin får ni upp till 500 kronors rabatt per person, och dessutom öppet köp ända fram till 30 september.
Boka skidresa hos Lion Alpin

SlopeTrotter - över 2000 skidresor med nedsatt pris

SlopeTrotter Skitours har inga fasta rabatter men har över 2000 skidresor som de har rabatterat pris på, först till kvarn men senaste bokning 15 september.
Alla billiga skidresor hos SlopeTrotter Skitours

Active Ski - billigare till Japan

Active Ski har 1500 kr i rabatt på skidresor till Hakuba Valley, Japan. Rabatten gäller tills resorna tar slut, avdraget pris syns när ni söker skidresor till Hakuba Valley.

Active Ski har även dessa rabatter som gäller fram till 31 oktober vid bokning online (del dubbelrum för vuxna personer och veckoresor):
  • Adamello Ski på Hotel Mirella 480 kr/person
  • Courmayeur på Hotel Dolonne 500 kr/person
  • Engelberg på Hotel Hoheneck 1390 kr/person
  • La Thuile på hotel Planibel 620 kr/person
  • Monterosa på hotel Monboso 610kr/person
Till Active Skis hemsida

Även hotell och flyg billigare nu

Även om ni inte är intresserade av en paketresa hos en arrangör och vill boka resa och boende själva kan det vara läge att fundera på att boka nu. Både hotellen och flygen är som billigast precis när priserna släppts, dessutom är utbudet som störst nu.
Sök och boka hotell och flyg här