Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boka skidorna på Sterlingflyget

Har du bokat en skidresa med Sterling, t.ex. till Chambery? Kom ihåg att även boka in dina skidor på flyget! På varje plan finns ett begränsat utrymme för skidor/snowboards, så det är viktigt att förboka.

Senast 72 timmar före avgång måste du boka in skidorna. Det gör du genom att fylla i ett formulär på Sterlings hemsida. Skidfrakten kostar 175 kr per resväg och skidfodralet får väga max 10 kg.
Boka din skidfrakt med Sterling här.