Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Black Friday erbjudanden för skidresor 2023

Det är då dags för Black Friday veckan som troligtvis inte undgått någon. Före 2013 var detta inte en tradition som existerade i Sverige men med åren har det växt större och större och är numer utökat till att gälla hela veckan för många företag. Dessutom följs Black Friday veckan upp med Cyber Monday efter Black Friday helgen, vilket innebär att onlinebutiker har en massa rabatter, och även i det fallet har det utökats till hela veckan som därmed kallas Cyber Week.
Black Friday erbjudanden på skidresor
När det gäller skidresor och skidresearrangörer så hakar många på trenden även där, och eftersom merparten av försäljningen numer sker online så kommer det säkert finnas både Black Friday och Cyber Monday erbjudanden att ta del av.

Vi listar här de Black Friday och Cyber Monday erbjudanden som finns på skidresor just nu, och vi kommer att uppdatera artikeln om nya erbjudanden poppar upp från skidresearrangörer och resebolag som erbjuder skidresor under dessa två veckor.

Sunweb - 750 kr rabatt

Skidresearrangören Sunweb ger 750 kronor rabatt per bokning på sina skidresor under Black Friday veckan, med andra ord fram till och med 27 november. De har ett begränsat utbud så dessa erbjudanden kan ta slut.
Se Sunwebs Black Friday-erbjudanden

Nortlander - Black SkiWeek

Nortlander väljer att kalla sina erbjudanden Black SkiWeek och rean pågår fram till och med söndag. Erbjudandet är att man får 1 400 kronors rabatt per bokning genom att använda rabattkoden BW1400 och koden kan användas för alla skidresor ni hittar på deras sajt.
Se Nortlanders Black SkiWeek erbjudanden

Slopetrotter - också Black SkiWeek

Slopetrotter är systerbolag till Nortlander och det är samma erbjudande som gäller hos dem också. Med koden BW1400 får ni 1 400 kronors rabatt på alla deras resor, även de som redan är prisnedsatta.
Till Slopetrotters Black SkiWeek erbjudanden

Lion Alpin - Black Weekend

Lion Alpins Black Weekend rea som de kallar den pågår mellan klockan 18:00 på onsdagen och fortsätter fram till och med söndagen. De har ett begränsat antal resor och det är först till kvarn som gäller så håll utkik på deras hemsida från och med onsdag kväll.
Till Lion Alpins hemsida

STS Alpresor - 20-60% rabatt

STS Alpresor är mer traditionella och har sina erbjudande på skidresor enbart på fredagen och ni kan få mellan 20 till 60% rabatt på ett begränsat antal resor.
STS Alpresors Black Friday erbjudanden

Snowtrex - "White Friday Week"

Snowtrex, som säljer boenden primärt i Alperna men även andra länder i Europa, ger upp till 1800 kr rabatt per person. De kallar erbjudandet "White Friday Week" och erbjudandet gäller fram till och med fredag 24 november.
Snowtrex alla erbjudanden under White Friday Week

Observera att denna artikel kan komma att uppdateras om nya erbjudanden presenteras av skidresearrangörer under Black Friday och Cyber Monday veckorna.