Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Smartaste skidryggsäcken - med Avalung

Hittade en helt grym ryggsäck - Black Diamond Covert 22. Det grymma med den är att den har inbyggd Avalung! Avalung hjälper den som hamnat i en lavin att överleva längre i väntan på att bli framgrävd. Med den klarar man sig i ca 1 till 3 timmar begravd i snö. Den bygger på att syret kan extraheras från den omgivande snön, vilket man andas in genom en slags snorkel. Utandningsluften hamnar sedan i en annan del av snön, så att man inte ska bli förgiftad.

Mycket smart och kan faktiskt rädda liv!

Black Diamonds ryggsäck har även andra funktioner, som en traditionell skidryggsäck. Fästen för yxa, skidor och snowboard samt fick för lavinsond och spade. Det går även att ha vätskesystem, typ Camelback eller Source. Den är 22 liter och kostar ca 1800 kr.