Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Äntligen öppnar backarna i södra delarna av Sverige!

Skidorterna i norra delarna av Sverige har varit öppna ett tag nu och nu är det äntligen dags för våra populäraste skidbackar runt Stockholm och söderut därifrån att öppna liftarna. Just idag öppnade Hammarbybacken och Flottsbro i Stockholmstrakterna samt Tolvmannabacken utanför Kista, Östergötland. Isaberg i Småland öppnar imorgon, söndag, och Väsjöbacken utanför Stockholm planerar att öppna på måndag.

I Västergötland öppnade Mullsjö Alpin igår (fredag) och Ulricehamn Ski Center öppnar enligt plan på fredag nästa vecka (24 januari)

Yxbacken, Norrköping hoppas kunna "öppna anläggningen inom kort". Halländska Vallåsen har inget spikat datum för att öppna men en prognos med minusgrader de kommande dagarna ökar förhoppningen om att kunna öppna inom kort.