Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alla jobb i Alperna säsongen 2016/2017


Även om det just nu känns avlägset i sommarvärmen är det dags att på allvar börja fundera på vinterns aktiviteter. Vad skulle vara bättre än att spendera hela vintern i Alperna och åka skidor hela dagarna? Detta kan ni enkelt göra genom att jobba just i Alperna, och nedan hittar ni länkar till jobb hos de största och bästa svenska skidresearrangörerna.
Tänk på att ansökningstiden för de flesta jobb går ut redan i augusti eller september så vänta inte för länge!

STS Alpresor - reseledare och skidinstruktörer

STS Alpresor söker som vanligt reseledare och skidinsturktörer till sina skidorter i Alperna. För att bli reseledare hos STS Alpresor går ni deras interna kurs och om ni bokar in er senast sista augusti får ni en 500 kr boka-tidigt-rabatt.
Jobba hos STS Alpresor

Lion Alpin - skidguider, skidlärare och hotellpersonal

Lion Alpin söker just nu efter massvis av skidguider och skidlärare och även hotellpersonal sökes till Lion Alpins sju olika hotell i Österrike. Tjänsterna gäller från november till april 2017.
Ansök jobb hos Lion Alpin här

SlopeTrotter - guider och chefer

SlopeTrotter Skitours söker diverse guider och även destinationschefer till sina alpdestinationer inför kommande säsong.
Alla jobben i vinter hos SlopeTrotter

Nortlander - guider, kockar och kökschefer

Nortlander söker även de reseledare och guider säsongen 2016/2017 samt kökschefer, kockar och restaurangchefer till sina hotell i franska alperna.
Reseledare/guide hos Nortlander
Restaurangpersonal hos Nortlander

UCPA - jobb i franska alperna - eller på bussen...

UCPA letar efter reseledare som hjälper resenärerna på plats i franska alperna, men även personal färdledare på bussen. För att jobba hos UCPA bör du kunna prata franska.
UCPA jobb i franska alperna