Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i La Pinilla

La Pinilla

Om ni planerar ni för en skidsemester till La Pinilla i Spanien så hittar här ni både information om skidsystemet i La Pinilla, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

La Pinilla har 11 liftar och totalt 22 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2036 meter, vilket ger en fallhöjd på 552 meter.

Skidorter i närheten av La Pinilla

Skidorten Valdesquí är den närmaste skidorten, avståndet från La Pinilla är 61 kilometer.

Hyr skidutrustning i La Pinilla

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Pinilla. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Pinilla här

Hotell & boende i La Pinilla

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i La Pinilla just nu
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns