Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

La Covatilla, Spanien

Söker ni information om skidortern La Covatilla? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I La Covatilla finns totalt 3 liftar med tillgång till 19 pister. Högsta pisten finns på 2368 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 379 meter.

Serra da Estrela (Vodafone Ski Resort) är närmaste skidort till La Covatilla med ett avstånd på 163 kilometer.

Hyr skidutrustning i La Covatilla

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Covatilla. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Covatilla här

Hotell & boende i La Covatilla

Hos oss hittar ni totalt 30 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Covatilla.
24 boendealternativ
Pris/natt från: 282 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 677 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 564 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 451 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1071 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns