Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Covatilla, Spanien

Om ni planerar ni för en skidsemester till La Covatilla i Spanien så hittar här ni både information om skidsystemet i La Covatilla, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I La Covatilla finns totalt 3 liftar med tillgång till 19 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2368 meter, vilket ger en fallhöjd på 379 meter.

Skidorter i närheten av La Covatilla

Skidorten Valdesquí är den närmaste skidorten, avståndet från La Covatilla är 154 kilometer.

Hyr skidutrustning i La Covatilla

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Covatilla. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Covatilla här

Hotell & boende i La Covatilla

Hos oss hittar ni totalt 20 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Covatilla.
15 boenden
Pris/natt från: 580 kr
Ett boende
Pris/natt från: 695 kr
Ett boende
Pris/natt från: 690 kr
2 boenden
Pris/natt från: 574 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1101 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns