Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Gulmarg

Gulmarg, Indien

Om ni planerar ni för en skidsemester till Gulmarg i Indien så hittar här ni både information om skidsystemet i Gulmarg, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Här finns det 5 kilometer backar och antalet liftar är 6. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 4000 meter, vilket ger en fallhöjd på 1350 meter. Den längsta pisten som finns i Gulmarg är 3 kilometer.

Skidorter i närheten av Gulmarg

Skidorten Malam Jabba är den närmaste skidorten, avståndet från Gulmarg är 186 kilometer.

Hotell & boende i Gulmarg

Hos oss hittar ni totalt 37 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gulmarg.
21 boenden
Pris/natt från: 654 kr
7 boenden
Pris/natt från: Okänt
7 boenden
Pris/natt från: 1767 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt