Sökalternativ

Garmisch-Partenkirchen , Tyskland

När man är ute efter ett resmål som har allt och lite till bör man kolla upp vad Garmisch-Partenkirche har att erbjuda. Garmisch och Partenkirche som en gång i tiden var två marknadsstäder har nu slagits ihop till en där Garmisch ligger i väst och Partenkirche i öst. Denna stad är numera en blomstrande metropol som trots alla nymodigheter behållit sin genuina charm. Staden ligger i de allra sydligaste delarna av Bayern, på gränsen till Österrike och nås lika lätt från den österrikiska sidan som den tyska.

En skidsemester alla kan njuta av

Har man väl bestämt sig för att spendera sin skidsemester i Garmisch-Partenkirchen kan man vara säker på att inte bli besviken. Förutom att man får uppleva fantastisk natur under underbara vinterförhållanden, kan man även passa på att njuta av allt det som staden har att erbjuda. Förutom massor av bra restauranger finns det även en hel del barer, pubar, diskotek och nattklubbar. Man kan också pröva lyckan på kasinot i stan om man så önskar. Sedan långt tillbaka har Garmisch-Partenkirchen varit känt som en kurort och här finner man många bra sätt att skämma bort sig själv på.

Åker man till Garmisch-Partenkirchen ska man passa på att uppleva något alldeles extra på sin skidresa. Här kan man nämligen åka upp till Tysklands högsta bergstopp Zugspitze med hjälp av en linbana som på sina ställen ger en hisnande känsla i magen då den tar sig upp för berget. När man väl är uppe på toppen, nästan 3 000 meter över havet, har man en makalös utsikt att njuta av. Inget går upp mot en tur till denna bergstopp.

Att skidåkningen håller en väldigt hög nivå förstår man väldigt snabbt när man provar backarna i Garmisch-Partenkirchen. Med 60 kilometer pister i alla olika svårighetsgrader kan alla hitta en passande backe på sin skidresa här.

På gränsen mellan Tyskland och Österrike

Skidresor till orter som denna, där man får allt och lite till är inte alltid så lätta att upptäcka. Har man väl fått nys om detta guldkorn är det bara att boka sin resa. Tar man bara sig dit kommer man inte ångra sig en sekund. Eftersom Garmisch-Partenkirchen ligger nästan på gränsen mellan Tyskland och Österrike går det lika bra att flyga till München som till Innsbruck. Faktum är att Innsbruck ligger lite närmre, även om skillnaden inte är så stor.

Prova en av Tysklands bästa skidorter och upptäck hur skidresor hit kan förgylla din skidsemester!

Hyr utrustning i Garmisch-Partenkirchen

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Garmisch-Partenkirchen ? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Garmisch-Partenkirchen .

Boka skidutrustningen online i Garmisch-Partenkirchen här

Hotell & boende i Garmisch-Partenkirchen

Hos oss hittar ni totalt 541 hotell, lägenheter och stugor/hus i Garmisch-Partenkirchen .
407 boendealternativ
Pris/natt från: 230 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 579 kr
68 boendealternativ
Pris/natt från: 342 kr
54 boendealternativ
Pris/natt från: 734 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1146 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Garmisch-Partenkirchen