Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Chiesa, Italien

Söker ni information om skidortern Chiesa? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Chiesa har 11 liftar och totalt 18 pister. Högsta pisten finns på 2330 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1330 meter. Säsongen för skidåkning i Chiesa är vanligtvis från december till april.

Vill man flyga till närheten av Chiesa ligger flygplatserna Orio Al Serio (Bergamo) och Lugano Airport närmast på 67 respektive 78 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Chiesa är t ex Corvatsch, St. Moritz och Pontresina.

Hyr skidutrustning i Chiesa

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Chiesa. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Chiesa här

Skidskola i Chiesa

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i Chiesa som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Chiesa här

Hotell & boende i Chiesa

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Chiesa.
9 boendealternativ
Pris/natt från: 400 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1966 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns