Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Boyne Mountain, Michigan, USA

Allt i Boyne Mountain
Skidorten Boyne Mountain ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Här finns det 60 backar och antalet liftar är 10. Högsta pisten finns på 341 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 168 meter. Den längsta pisten som finns i Boyne Mountain är 2 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Boyne Mountain 35 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Restauranger

Det finns 11 restauranger i Boyne Mountain och 8 olika typer av kök, varav de mest populära är Amerikanskt, Bar och Pub.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Boyne Mountain.
53 boenden
Pris/natt från:
1520 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1166 kr