Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skidtidningar

Det finns mängder med skidtidningar att hitta inspiration och fakta ifrån, ofta hittar man nya ställen att åka till och nya idéer om vart nästa skidresa kan bära.

Vi tycker att de bästa skidtidningarna är:


  • Åka Skidor - Klassisk skidtidning sedan 1975
  • Utemagasinet - mer än bara skidåkning! Inspirerande artiklar om allt som har med ett aktivt uteliv att göra året om, t ex vandring, klättring, paddling och resor
  • Powder Ski - Amerikansk tidning men har artiklar om skidåkning i hela världen, både för nybörjare och experter
  • Ski Magazine - ytterligare en populär amerikansk skidtidning
  • Transworld Snowboarding - Amerikansk tidning specialinriktad på snowboard, ett måset för den riktigt inbitne snowboardåkaren!
  • Skisport - norsk tidning om skidåkning
  • Montagne - Om du kan franska är Montagne mycket läsvärd och spännande med blandade artiklar om allt i bergen (finns även svensk version men något bristfällig, den engelska versionen är helt ok dock)

Prenumerera på skidtidningar

Du kan prenumerera på flertalet tidningar direkt på Internet. Det finns flera bra erbjudanden, även om du bara vill prova på ett par nummer, oftast billigast genom Tidningskungen.