Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vilket tält för fjällturen?

Jag tänkte tälta en eller två nätter tillsammans med halvstora barn under en fjälltur. Dessvärre har jag inte så bra koll på vintertält, minns bara att det fungerade under lumpen. Input?
Du måste köpa ett nytt tält först. Ska man tälta i snön så måste man ha ett 4-säsongstält. De är dyrare än vanliga tält men håller värmen och ventilerar bra.
Tack, hur mycket dyrare tror du?
Svårt att svara på, beror på storlek bl a. Mitt eget tält som exempel kostade 8000 kr för några år sen och det tror jag är medel prisnivå för den typen av tält.
Alright! Tackar

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)