Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

skidorter californien

Söker info om skidorter i Calif.
Någon som känner till Mamoth?
Är inte behov av att finna den största parken utan hellre mer friåkning och möjlighet till orörd snö ?
Hej jonas!
jag har faktiskt åkt offpist i Mammoth när jag pluggade i LA. Man kan köra dit från LA fast det är ganska långt och tog oss typ 8-9 timmar. Det är jätte fin offpist i Mammoth och inte alls lika avspärrat som det kan vara på många andra ställen. Vad jag läste innan jag åkte dit kan det komma precis hur mycke snö som helst i Mammoth och snön är verkligen puder, supertorr och fin. Det var den när vi var där med och vi hade världens kanon helg! Däremot var det ganska dyrt, vi betalde över hundra dollar för ett liftkort per dag !!
Tack Mimmi, låter spännande/ intressant .Har börjat spana in lite olika boenden där,, har du tips vore det fantastiskt! Lutar mot en trip dit dagarna efter nyår, troligen bil upp från LA- skall checka av alternativa transporter oxå.
Tack!
JL
Hej JL!
Vi bodde på Mammoth Mountain Inn o var väldigt nöjda. Äkta skidhotell och bra pris, tror vi betalade ca 100 dollar/natt. De har värsta härliga utomhuspoolen/bubbel poolen att ligga i efter skidåkninge och kolla ut över snötäckta berg - very nice! Hoppas du får en härlig resa !!
Mimmi,
tack för din info,
Ha det gott och ha en härlig vinter :)
JL
Tjena.
Har vart runt på nåra ställen i Cali. Mammoth tyckte jag inte va värt pengarna men det är ju helt beroende på va för slags åkning du vill ha. Andra bra ställen är Bear Mountain, Dune och anläggningarna runt Tahoe. Hör av dig om du har frågor

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)