Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sent ute! Hur fixar man boende i Alperna?

HJÄLP! Vi ska till Alperna med familjen över sportlovet. Vi bilar ned. Tyvärr verkar det som vi har svårt att hitta boende, och jag börjar inse att vi är ute alldeles för sent. Vad göra?
Tja! Om jag var du skulle jag kolla på airbnb och se om ni kan hyra en lägenhet eller ett hus som iaf ligger ganska nära skidorten.
Aldrig hört talats om men detta verkar högintressant, tack!
Jo bra sajt det där. Sen tänker jag att om ni har bil så är det inte problem att bo typ en timme därifrån, lycka till!

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)