Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sent ute! Hur fixar man boende i Alperna?

HJÄLP! Vi ska till Alperna med familjen över sportlovet. Vi bilar ned. Tyvärr verkar det som vi har svårt att hitta boende, och jag börjar inse att vi är ute alldeles för sent. Vad göra?
Tja! Om jag var du skulle jag kolla på airbnb och se om ni kan hyra en lägenhet eller ett hus som iaf ligger ganska nära skidorten.
Aldrig hört talats om men detta verkar högintressant, tack!
Jo bra sajt det där. Sen tänker jag att om ni har bil så är det inte problem att bo typ en timme därifrån, lycka till!

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)