Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mont Blanc tunneln - kostnad för att köra igenom?

Planerar en husbilssemester till våren med lite skidåkning och funderar på att ta Mont Blanc tunneln - nån som vet vad det kostar och hur man betalar? Kan man betala med kort?
Hittade detta, vet dock ej om det gäller för 2014? Mont Blanc Tunnel Tolls on the Italian side from 1st January 2013 (21% VAT included)

Cars: one-way: €41.40, return: €51.60.

Motorbikes one-way: €27.40, return €34.40.

Camping cars one-way: €54.70, return €68.80.
Mont Blanc Tunnel Tolls on the French side from 1st January 2013 (19.60% VAT included)

Cars: one-way: €40.90, return: €51.00.

Motorbikes one-way: €27.00, return €34.00.

Camping cars one-way: €54.10, return €68.00. Källa: http://www.chamonix.net/english/travel/mont-blanc-tunnel
Tack så mycket för hjälpen!
Åkte också genom tunneln med husbil för några år sedan, tror inte jag betalade så mycket men priserna har säkert gått upp…Som vanligt tyvärr.. Hur som helst helt underbart ställe att bila på, trevlig resa!
Man betalar vid ingången till tunneln och då går det alldeles utmärkt att betala med kort:)

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)