Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hyra eller köpa utrustning?

Är i valet och kvalet om att köpa eller hyra utrustning. Har en resa till franska alperna inplanerad men ingen uttrusting. Har tittat på priserna för att hyra och tycker det är rena rånet. Kan tänka mig att det kanske går att hitta billig utrustning för samma pris begagnad? Vad är bäst?
Känner inte till hur insatt du är i skidåkning, men från vad du skriver så verkar det som om du inte åker så ofta. I så fall kan det bara för att det är smidigare vara värt att hyra:)
Om du inte köper ett par skidor bestående av två plankor med pjäxorna ditlimmade har jag svårt att se att du kan få ett par för samma pris som hyrpriset? Var försikting med att köpa begagnat har man en olycka i backen för att något går sönder kan det få allvarliga konsekvenser!
Köpte mina beggade, billigt och bra. Har haft de nu i 3 år och fungerar hur bra som helst:D!
Har hört att det finns en butik som säljer begagnad utrustning i stan, ska dit och kika och finns det inget där så hyr jag i stället.
Uppdatering: Fick hjälp i butiken och hittade mig ett jättefint par för en billig slant. Inte samma som hyran, men ganska nära!

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)