Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hjälm?

Har funderat ett tag nui på att skaffa en hjälm, det känns som att det är vansinne egentligen att inte ha det, speciellt när man vill testa på lite nya trick hela tiden. Är det någon som kan tipsa om märke och vad man ska tänka på vid hjälmköp för snowboarding?
jag har alltid hjälm efter ha slagit mig massa gånger. Det är klart smart! Jag köpte min på stadium för ca 500 kr och den har hållit i flera år, den är dessutom ganska snygg plus så håller den öronen varma! den var av märket Warp, deras eget märke, men jag tycker den är jättebra.
jag har en protec och den är jag jättenöjd med. är det någon som däremot vet vilken backprotection som är den bästa? mvh Per

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)