Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Goofy -vad är det?

Det är mycket snack om goofy i snowboard sammanhäng, men vad är det? Är det ett märke?
Goofy refererar till hur fötterna är placerade när man åker snowboard. De flesta har en sättning som heter regular vilket innebär att man åker med vänster fot först och svänger med höger, goofy är tvärtom. Hoppas detta var till hjälp!
Bra bild på skillnaden hittar du här! http://3.bp.blogspot.com/-2DDs8VTMK7U/UBhssQPQvoI/AAAAAAAAAMQ/Dv_-qJvRnUQ/s1600/BE_SMART_GOOFY_REG.png
Tackf för svaren. Hur vet man vilken man ska välja?
Man går på vad som känns rätt! Regular är vanligast eftersom de flesta som är högerfotade föredrar det :)

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)