Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Farligt skicka skidtutrustning med flyg?

Har nyss köpt ett par nya Ronning skidor och vill inte att det ska tappas bort eller förstöras om jag reser med dem. Är det säkert att skicka skiduttrustning? Fick nämligen min vanliga väska förstörd sist jag flög så nu är jag lite nojjig.
Jag är säsongsarbetande skidlärare så jag flyger hela tiden med utrustning och har aldrig haft några problem. Kom bara ihåg att skidutrustning ska checkas in som specialbagage.
Är man rädd om sin uttrusttning är det bästa man kan göra att investera i en bra väska. Jag använder den här http://www.skistore.se/sv/skidfodral/8989-evoc-snow-gear-roller-195cm-black-14437.html# . Kostar en slant men tar man hand om sin utrustning tjänar man på det i slutändan.
Har beställt hem väskan, tack för tipset!
Håber det er okay at jeg svarer på dansk.
Jeg flyver på skiferie 2 gange årligt, og jeg har oplevet små skræmmer i mine ski, fordi jeg brugte en tynd skisack. Nu har jeg købt mig en dejlig tyk taske, hvor både mine ski, støvler, hjelm, rygskjold og en masse andet kan være i, uden der sker nogle skræmmer. Kan klart andbefale tasken som kan købes her: http://black-snow.se/7-douchebag-20.html

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)