Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Farligt att åka skidor med glasögon?

Mina glasögon är ganska stora och tjocka så jag vet inte hur det ska gå nu på skidsemestern, är det farligt?
Prova med linser, det använder jag:)
Jag har så pass grovt synfel att jag inte ser så bra i linser, så det är inget alternativ:(
Ok, det var synd. Du kan ju annars pröva att ha snögoogels på. Då sitter de åtminstone fast på näsan och det kommer inge snö på dem.
Hej!

Du kan absolut använda goggles över dina glasögon! Det enda du behöver tänka på är att välja en större modell. Det brukar stå ”L” eller ”XL” på de skidglasögon som är lite större. Oakley Flight Deck är OTG-anpassade (Over The Glasses), och väldigt snygga: http://goo.gl/wi8kCM

Ha så kul på skidsemestern och lycka till! :)

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)