Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skistars fjälldagis

Skiddagiset som SkiStar har - har någon provat det? Det är ju ganska dyrt - leker de med barnen eller får de bara se på film o dyl? Var ni nöjda, rekommenderar ni?
mvh Gunnsan
Hej ! Vi hade vårt yngsta barn på Skalet förra året och det var toppen! Två timmars åkning för oss andra gjorde under för hela skidresan och stor frihetskänsla. Lilltjejen var också nöjd och hela skidresan blev supertoppen! hälsn Mia
Hej mia! Åh stort tack, jag tror vi ska boka det då ..... det är värt mycket att få åka lite själv, helt rätt tänkt. hälsningar Gun
det var så lite så!
förresten - dagiset var inte hela veckan, bara fyra dagar

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)