Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

ta sig till grenoble/serre

Vet någon vilka flygbolag som flyger till grenoble?? jag ska åka till Serre Chevalier i februari men har svårt att hitta bra sätt att ta mig dit på. Vad jag ser borde det vara närmare att flyga till Grenoble och sen hitta transfer. Jag har tidigare kört bil från Nice men det var sjukt långt. Tacksam för förslag !
/Pelle
Torino verkar som bäst att flyga till. Vet inte hur det ser ut med transfer därifrån sen, eller om du nu vill hyra bil, och vet inte vilka som flyger dit, men det beror på var du bor förståss
hej Molgan :-)
vet du om det finns några låg prisbolag (hittar inte hos ryan eller easyjet) som flyger till Torino? Jag flyger från Stockholm. Jag kollade på flyg biljetter men det är ganska dyrt att flyga dit. tack !

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)