Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Köpa skidkläder på nätet

Det är billigare att handla skidkläder på nätet! Nedan hittar ni tips på de bästa onlinebutiker med skidkläder och andra tillbehör för snowboard och skidåkning.

Butiker på nätet med skidkläder

Som så mycket annat är det oftast billigare att handla era skidkläder i onlinebutiker. Fördelen med onlinebutiker är att ni hinner titta igenom utbudet i alla butiker, snarare än att fysiskt besöka några få. Hos oss hittar ni dessutom alla stora onlinebutikers utbud samlat på ett ställe. Om ni inte hittar vad ni söker hos oss kan ni även spana in utbudet på skidkläder.net.

Köpa skidkläder begagnat

Ett sätt att komma undan lite billigare men ändå köpa riktiga kvalitetsmärken är såklart att köpa begagnat. Detta är förstås ingenting att tänka på för de riktiga modefreaksen, köper man begagnat får man räkna med att man får minimum förra årets mode. Det går dock att göra riktiga klipp då man handlar begagnat. Många sliter inte allför hårt på sina kläder och då kvaliteten oftast är riktigt hög på de dyrare märkena gör ett par år inte någon jätteskillnad då många inte använder dem alltför mycket. Det syns ju hur pass slitna kläderna är, så då är det ju bara att inte köpa dem.

Hitta begagnade skidkläder

Hos Tradera kan man göra de allra största fynden då kläderna säljs på auktion och priset kan bli nästan löjligt lågt och dessutom är det ett väldigt roligt sätt att handla på. Andra ställen ni kan hitta billiga begagnade skidkläder på är AllaAnnonser.se samt Blocket. Tänk även på att Friluftsfrämjandet och liknande föreningar anordnar bytardagar inför varje säsong.