Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Därför ska du välja Norge för en skidresa på påsklovet

Norge är ett utmärkt val om du ska planera en skidresa på påsklovet. Landet har några av de bästa skidbackarna i Norden och det finns bra pris på skidresor över påsk med flera olika typer av aktiviteter som du kan njuta av där. Du kan prova på att åka pulka, snowboard,
skidor eller bara ta det lugnt och njuta av den vackra naturen. Norge erbjuder fantastiska förhållanden för din skidresa med hög kvalitet snö, bra liftar och modern infrastruktur.
Skidåkare i backen

Bra anledningar till varför du borde åka på skidresa till Norge under påsklovet

  1. Utmanande skidåkning: Om du letar efter en utmaning så har Norge det bästa av allt - från lätta backar till svåra off-pist-områden. Det finns många olika typer av terräng att utforska, så du kommer aldrig tröttna på din skidresa till Norge.
  2. Förmånliga priser: Priserna för boende och liftkort är mycket rimliga jämfört med andra europeiska destinationer, vilket gör det till ett bra val för familjer som vill ha en billig semester men samtidigt inte offra på kvaliteten.
  3. God mat: Maten i Norge är fantastisk. Du kan provsmaka lokala specialiteter som røkt laks, reker og poteter, elghakkebiff och mycket mer. Oavsett om du letar efter enkel mat eller lyxiga restauranger så hittar du garanterat något som passar dig i Norge!
  4. Aktiviteter för hela familjen: Skidresor till Norge erbjuder inte bara skid-och snowboardaktiviteter utan även andra aktiviteter som slalombackar, ishockeybanor, spa-behandlingar och mycket mer.

5 fantastiska skidorter du inte får missa i Norge

Norge är ett underbart land att åka skidor i. Det finns många fantastiska skidorter som erbjuder allt från lätta nedfarter till utmanande backar. Här är sex av de bästa skidorterna du inte får missa om du vill ha en oförglömlig upplevelse:
  1. Trysil - Den största och mest populära skidanläggningen i Norge, med flera olika typer av nedfarter och aktiviteter för hela familjen.
  2. Geilo - En vacker by med ett brett utbud av nedfarter, inklusive lite mer utmanande backar för den erfarne åkaren.
  3. Hemsedal - Ett paradis för snowboardåkare, med massor av off-piste-områden och en hög kvalitet på snön.
  4. Beitostølen - En liten by som erbjuder allt från lugna nedfarter till mer tekniska backar, perfekt för både nybörjare och proffs.
  5. Narvik - Ett bra alternativ om du letar efter en mindre ort som fortfarande har mycket att erbjuda, inklusive flera olika typer av terrängparker och off-piste-områden.
Snowboardåkare in action

Vad kostar boende och mat i Norge jämfört med andra skidorter?

Den norska valutan står sig bra mot den svenska men trotts det är boende och mat i Norge generellt sett dyrare än andra skidorter i Sverige. Det beror på att landet har en hög levnadsstandard, vilket gör att priserna för boende och mat ofta är högre. Boendepriser varierar beroende på vilken typ av boende du väljer, men det finns många olika alternativ som passar alla budgetar. Matpriser varierar också beroende på vad man beställer, men det finns många restauranger som erbjuder god mat till rimliga priser. Om du letar efter billigare alternativ kan du prova lokala marknader eller butiker där du kan köpa ingredienser för att laga din egen mat.

Vilka priser kan man förvänta sig för boende, liftbiljetter och mat under en skidsemester i Norge

Priserna för boende, liftbiljetter och mat under en skidsemester i Norge kan variera beroende på vilken destination du väljer. Boendepriser kan variera från billiga hotell till lyxiga lägenheter eller stugor. Liftbiljetter är vanligtvis ganska dyra, men det finns ofta rabatter om du köper dem online eller i förväg. Matpriser beror på vilken typ av restaurang du besöker, men det finns många alternativ som passar alla budgetar. Det finns också många billigare alternativ som att laga mat hemma eller ta med sig lunchpaket när man åker uppför backarna.